dilluns, 28 de maig del 2012

Viatge a Granada (Final de curs)

Per desgracia ja hem tornat del viatge de final de curs, i ens l'hem passat molt bé. Aquestos dies hem estat fent moltissimes coses com anar a el Parc de les Ciències o anar a la muntanya.
-Primer dia: vam anar a la serra de Huétor i vam caminar per la muntanya durant aproximada ment dos hores. També ens van fer una exposició sobre la fauna i la flora d'aquella zona.
-Segon dia: vam anar al parc de les Ciències i vam estar a zones interactives molt divertides, i a uns altres puestos com el parc de allí que tenia molts jocs que tenien que bore amb el moviment de l'aigua, a més vam entrar a una sala que estava plena de papallones de molts tipus diferents.
-Tercer dia: vam anar a Sierra Nevada vam tindre sort perquè encara hi havien trossos nevats. Alli vam estar jugant a llançar-nos boles de neu. També vam estar a el poble d'alli. Per ultim vam tornar a l'hotel i vam fer activitats.
Quart i ultim dia: vam anar a l'Alahmbra i vam estar vegent els palaus i els gardins.va ser molt bonic
Jo crec que durant el viatge no vam tindre ningun conflicte i tots ens l'hem passat molt bé.
Aquest viatge mai l'oblidaré perquè ha sigut un viatge únic, super divertit i que només ocorreix una vegada en la vida. A més les mestres que ens han portat al viatge han sigut molt amables perquè els col·legis públics normalment ja no estan fent excursions de fi de curs

1 comentari:

  1. Está genial es texto y la expresión escrita. Sigue así. TU SI QUE VALES.

    ResponElimina